Kategóriák Információ Kapcsolat
Nyitólap ÁSZF Információ Kapcsolat
+36 30/677-4360
FIELDMANN FZD 4010-E Komposztaprító 2500W
Gyártó: FIELDMANN
Jelenleg nem rendelhető
A tényleges szállítási költség, rendelés leadását követően, munkatársunk jelentkezésével kerül pontosításra!
Szállítási költségek tájékoztató
Termékismertető
Garancia : 2 év
Teljesítmény : 2500W
Darabolható méret : max. 40 mm
Kések száma : 2 db

Egyéb : automatikus beszívó funkció

Leírás :
Kétkéses gallyaprító, villanymotor teljesítmény 2 500 W. A széles bemeneti nyílás max. 40 mm átmérőjű ágak befogadására alkalmas. Az acélváz a munkavégzés során növeli a gép stabilitását, és jelentősen hozzájárul a biztonságos kezeléshez. A felaprított anyag komposztálható, vagy ún. mulcsként hasznosítható. A könnyebb kezelés érdekében a gallyaprító kerekekkel van felszerelve. A csomagolás részét képezi egy gyűjtőzsák is. A gallyaprító hőkioldóval és túlterhelés-biztosítékkal is rendelkezik.

A kerti szecskázók nélkülözhetetlen segítőtársak a kert hatékony és környezetbarát takarítása során. E gépek mindennemű, legfeljebb 4,5 cm átmérőjű visszamaradt növényi rész feldolgozására alkalmasak.

A gépek részét képező, két késsel felszerelt tárcsa apró darabokra őrli a növényi részeket. Az így keletkező zúzalék a szecskázó típusának függvényében műanyag dobozba vagy textilzsákba kerül. A hulladék későbbi hasznosításáról maga a felhasználó dönt. Felhasználható dísznövények és díszfák mulcsozó anyagaként, vagy a további felhasználáshoz komposztálható.